Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 20-03-2018 12:00:20
Huishouden & Energie

Opbrengst zonnepanelen en teruggave

Hoe reken je de energierekening na?

klik hier > https://duckduckgo.com/?q=klopt+mijn+energierekening%3f+wie+rekend+dit+na%3f&t=ffsb&ia=web" target="_blank">primair door erop te gaan studeren <

verder kunt u bij de eigen energieleverancier terrecht, bij de consumentenbond, bij de vastenlastenbond en bij consuwijzer met de vraag of uw leverancier u uiteindelijk verder moet helpen. u kunt nog opstarten bij de geschillencommissie waarbij de meeste energiebedrijven zijn aangesloten (zie hun website). tenslotte zijn er meerdere energievergelijkers die hun hulp aanbieden, ook nà het overstappen:

https://www.gaslicht.com/nieuws/hoe-kunt-u-uw-jaarnota-controleren" target="_blank">zoals gaslicht <

bent u via deze site overgestapt en vermoedt u dat u niet de actietarieven heeft gekregen zoals u deze heeft afgesloten, dan kunnen we u doorgaans ook helpen met het nakijken van uw rekening. u kunt daarover mailen via het https://www.gaslicht.com/contact" target="_blank">contactformulier of bellen naar 0342-411350. onze klantenservice helpt u graag!